top of page

Bedankt! Bericht verzonden.

Wenst u méér informatie ?


Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

OUTDOOR RECLAME

VLAGGEN & MASTEN


Twee modellen

Mastvlaggen bestel je in 2 modellen: een staande en een rechte variant. Beide zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in twee soorten stof: Flag en Longlife. Flag is de universele stof voor bedrukte vlaggen. Longlife is een extra sterke vlaggenstof met een speciale structuur waardoor deze minder snel rafelt. Het rechte model Mastvlag, voorzien van band, koord en lus, is ook te gebruiken als Gevelvlag.

Afwerkingsopties

Daarnaast bieden we jou de keuze tussen een afwerking met witte band en haken of een afwerking met zwarte band en haken. Het is zelfs mogelijk om zelf te bepalen of je deze afwerking aan de linker- of de rechterzijde van jou vlag wilt hebben. Wat past het beste bij jouw ontwerp?


Masten


Masten moeten weer en wind doorstaan. Frontloop verankerd met 70 cm lange grondpennen in beton de kantelbare mastvoet. Onze goede ervaringen met de Aluminium 6 meter mast met draaibare banieruithouder bestaat uit  een 3 punts kantelvoet, draaibare banieruithouder, set ringen en worst verzwaringsgewicht


GEVELLETTERS


3D effect

Gevel letters geven een meerwaarde aan je gevel. Ze vallen op en geven door hun dimensie een extra dynamiek. Gevel letters zijn leverbaar in allerlei vormen: letter en cijfertekens, een contour, een logo of silhouet behoren ook tot de mogelijkheden. We onderscheiden frees en doosletters.


Freesletter

Een freesletter wordt uitgesneden uit een paneel met standaard dikte en kleuren.
De freesletter uit Acrylox, RVS, geschuimd PVC of Alu sandwich materiaal wordt rechtstreeks verlijmd op de ondergrond of kan met afstandshouders bevestigd worden.

 

Doosletters

Een doosletter wordt volledig op maat geplooid en dan in RAL kleur gelakt. Bij verlichte doosletters wordt de LED verlichting in de letter gemonteerd. Frontlit verlichting betekent dat de voorkant oplicht, mogelijk in kleur of wit. Bij Backlit verlichting worden de letters op kleine afstand van de gevel geplaatst waardoor er een zweem van licht achter de letters ontstaat. Dit mooi optisch effect accentueert het ontwerp, het logo of de creatie.


TOTEM

Vlakke of gebogen zichtzijde

Een reclamezuil of totem maakt je bedrijf onmiddellijk zichtbaar voor een bezoeker maar dient tegelijkertijd ook als reclame en bewegwijzeringselement.

Frontloop maakt onderscheid tussen standaard vlakke profielen en gebogen profielen.

De reclamezuil met vlakke profielen bestaat uit afgeronde profielen en rechte beplating wat resulteert in een strakke totem. De totem met gebogen profielen bevat een licht gebogen beplating en lijkt daardoor eleganter.

 
Constructie

Een standaard reclamezuil wordt opgebouwd uit een aluminium gelast frame gelankeert door geanodiseerde aluminium profielen met bovenkap. Zowel boven als onderzijde van de totem zijn regendicht gemaakt zodat de stroomaansluiting va weersinvloeden wordt gevrijwaard.

 

Verlichting
 

Frontloop rust je reclamezuil uit met hoogwaardige en energiezuinige LED’s.
De LED’s worden egaal uitgelicht en hebben een levensduur van meer dan 50.000 branduren.

We onderscheiden 3 verlichtingsmethoden:

  • Indirect: uitlichting van de reclamezuil gebeurt van op de grond

  • Semi: een deel van de beplating is in plexi en wordt van binnenuit verlicht

  • Volledige verlichting: de  beplating bestaat uit plexi en wordt van binnenuit verlicht


LICHTRECLAME


Recht of afgerond profiel
 

Wie na een lange werkdag de zaak afsluit, kan 's avonds toch nog zichtbaar blijven voor bestaande en nieuwe klanten. Frontloop stelt lichtreclames voor met een Standaard recht  profiel of Softline afgerond profiel voor gelakt in RAL kleur naar keuze. De lichtbakdiepte is standaard 170 mm maar kan met enkelzijdig of dubbelzijdig lichtvlak in acrylaat plaat geleverd worden. Frontloop rust haar lichtbakken uit met energie zuinige en duurzame LED verlichting.


Verlichte gevel
 

Op de opaal melkwitte acrylaatplaat komt uw ontwerp, logo of tekst terecht. Wij opteren voor snijfolie uit de Avery 5500 QM reeks, die een extra lange levensduur garandeert of de full colour print folie afgewerkt een UV en krasbestendige laminaat. In functie van uw ontwerp wordt een translucente of block-out folie gebruikt.

De lichtbak met enkelzijdig zichtvlak wordt vlak tegen de gevel gemonteerd. De haakse montage van een lichtbak met dubbelzijdig lichtvlak is een geschikt alternatief voor onze gevelbanieren.


BEACH VLAG


Deze blikvangers zijn eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor indoor- en outdoorgebruik tijdens beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten.
Vul jouw beachflag aan met accessoires zoals een "pole" met stevige draagtas, een grondplug, grondpen, standaard of parasolvoet.

Drie modellen

De Straight Flag is het populaire, langwerpige model. Met de Drop Flag heb je een breder oppervlakte om je boodschap uit te dragen en met de Waveflag val je extra op. Dit type heeft zo’n speciale vorm dat iedere passant een keertje extra omkijkt. Je hebt keuze uit diverse maatvoeringen.

Longlife materiaal

Longlife is een sterke stof die rondom niet omgezoomd hoeft te worden en daardoor altijd strak is afgewerkt. Daarnaast rafelt de stof niet en gaat deze vaak enkele weken langer mee dan een beachflag van Flag die omgezoomd is.

 

SKYTUBE


Door de vorm en de beweeglijkheid zie je onze Skytubes niet snel over het hoofd! Verkrijgbaar in drie hoogtes: 6, 7 én 8 meter. De Skytubes worden full color gesublimeerd. Hierdoor zit de inkt in de vezel van de stof, waardoor het materiaal soepel is en de print lang mooi blijft.

Afwerking

De Skytube wordt afgewerkt met een standaard confectie die geschikt is voor onze blower: aan de onderzijde met zwart of wit klittenband, de bovenzijde is voorzien van een tunnel met een koordje. Door het koordje meer of minder aan te snoeren kun je de beweeglijkheid reguleren.


Sktytube blower

Om de Skytube continu in beweging en zichtbaar te houden is er een constante luchttoevoer nodig. De Skytube Blower heeft een blaascapaciteit van maar liefst 6000m3 per uur, maar is geluidsarm. Bovendien is de Skytube Blower gefabriceerd van degelijke materialen en hierdoor veilig in gebruik. De blower heeft een snoer van vijf meter en heeft drie standen: 750/950/1100 watt.


STOEP BORD


Stoepborden zijn gebruiksvriendelijk, flexibel, trekken volop aandacht en zijn daarnaast ook nog eens voordelig geprijsd.


Kies uit drie verschillende modellen: Budget, Premium of Deluxe. Het Stoepbord Budget is een klapbord en de voordeligste optie. Het Stoepbord Premium is een solide swingbord, dat net als de Budget spatwater-dicht is. 100% waterdicht is ons Stoepbord Deluxe. Dit is ook een swingbord, maar dit type is uitgerust met een watertank voor meer stabiliteit. Bovendien heeft de Deluxe-variant wieltjes, zodat verplaatsen nauwelijks moeite kost.


PARASOL


Bestel jouw parasol met eigen ontwerp; een aanwinst voor tuin en terras! Geleverd als kant-en-klare set, inclusief compleet parasolframe. Het parasoldoek is gemaakt van hoogwaardig polyester en is ook los van het parasolframe te bestellen. Het vierkante parasolframe heeft een afmeting van 200x200cm en is gemaakt van wit metaal.


Parasoldoek vervangen
 

De parasol is zowel indoor als outdoor te gebruiken. En met de los leverbare doeken kun je eindeloos variëren, per seizoen, promotie actie of evenement. Dankzij de gebruiksvriendelijke bevestiging verwissel je het parasoldoek in een handomdraai.

  

Kijk ook naar

Anker 1
Anker 2
Anker 3
Anker 4
Anker 5
Anker 6
Anker 7
Anker 8
Anker 9

Gepersonaliseerde en opvallende belettering ? Vraag info.

Aarzel zeker niet ons te contacteren via +32 497 40 20 35 of info@frontloop.be

bottom of page