top of page

Bedankt! Bericht verzonden.

Wenst u méér informatie ?


Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

STICKERS

KLEEFLETTERS, TEKSTEN & FIGUREN


Logo's, tekeningen en teksten worden via digitale snijplot uitgesneden op kleurvinyl naar keuze. Het is mogelijk om fantasieletters, tekeningen, zeilletters of spreuken uit te snijden. HIervoor levert de klant zelf een vector bestand aan. Indien niet voorhanden digitaliseert Frontloop uw ontwerp. Stickers hebben een semi-permanente lijmlaag en worden na 6 maand moeilijker verwijderbaar.


FOTOSTICKERS


Zelklevende vinyl kan ook digitale geprint worden. Wanneer je ontwerp meerdere glossy kleuren bevat of als je een foto wil kleven, wordt deze techniek gebruikt. Bij het afwerken van de fotosticker krijgen de folies een extra laminaatlaag mee om nefaste verkleuring door UV licht te voorkomen. De vormen van jouw ontwerp kunnen behouden blijven door een omtrek uitsnit of cut-contour uit te voeren.


 

ETIKETTEN


Etiketten vormen de belangrijke eerste indruk van veel producten en goederen. De beslissing om een product te kopen wordt in een fractie van een seconde genomen. Wat is een beter middel om indruk te maken dan een uniek, aantrekkelijk en spetterend etiket met een eigen look?

Anker 1

Gepersonaliseerde en opvallende belettering ? Vraag info.

Aarzel zeker niet ons te contacteren via +32 497 40 20 35 of info@frontloop.be

bottom of page