top of page

Bedankt! Bericht verzonden.

Wenst u méér informatie ?


Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

VOERTUIGBELETTERING

WAGENSTICKERS

De meeste belettering van bedrijfsvoertuigen, gebeurt met snijfolie. Hét voordeel is dat je kan kiezen tussen korte termijn folie of lange termijn folie. Snijfolie wordt geproduceerd in een uitgebreid palet van glossy kleuren, metallic of mat. Is het logo van je bedrijf, opgemaakt in eigen pantone kleur? Frontloop neemt dit integraal over.
 

FLEET BELETTERING

Frontloop schakelt digitale print wanneer het ontwerp meerdere kleuren bevat of als een foto op het voertuig moet aangebracht worden. ook hier heb je de keuze voor een tijdelijke of lange termijn folie. De folies krijgen een extra laag laminaat mee om nefaste verkleuring door UV licht te voorkomen. De laminaatlaag beschermt het voertuig en de print ook tegen krassen.

Car Wrap
Zie je de aankleding van de wagen net iets groter? Kies dan om de wagen volledig of gedeeltelijk in te pakken met een geprinte folie.

One-Way Vision
One-way vision folie laat toe om van binnen naar buiten te kijken maar niet andersom. Privacy en een hogere veiligheid tegen diefstal van materiaal zijn daardoor gegarandeerd.
Met deze folie kan je een grote reclameboodschap op je achterruit plaatsen zonder zichtverlies, maar ook winkeletalages of kantoren aankleden.


Chevron markering
Wat je zeker al moet gezien hebben zijn de chevron strepen. Deze markeringsfolie betreft rood-witte of rood-gele schuine strepen die worden aangebracht op werf bestelwagens of prioritaire voertuigen. Staan je eigen werkmensen vaak geparkeerd op de rijweg of langs fiets- of voetpaden?  Met deze zeer opvallende markering valt je geparkeerd voertuig direct op en maak je voorbijgangers
.


MAGNEETSTICKER

Zet uw auto in de kijker met gepersonaliseerde automagneten. Automagneten zorgen voor reclame op de baan, maar kunnen ook dienen als originele give-aways, reclame op machines, stellingen en andere metalen objecten. De magneetplaten zijn eenvoudig aan te brengen en even snel weer te verwijderen.
Opgelet, de maximumbreedte van een rol is 100cm, grotere magneten worden in verschillende delen aangemaakt.


 

Anker 1

Je wordt gezien met belettering op je bedrijfsvoertuig.

Aarzel zeker niet ons te contacteren via +32 497 40 20 35 of info@frontloop.be

bottom of page