top of page

Bedankt! Bericht verzonden.

Wenst u méér informatie ?


Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

SPANDOEKEN

XL SPANDOEK


Een spandoek is één van de meest verkochte sign-en communicatiemiddelen. Het is  de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk onder de aandacht te brengen of een boodschap kracht bij te zetten. Al onze spandoeken beschikken over een B1-brandcertificering. Kies voor de gewenste afwerkingsmogelijkheden uit diverse opties: zomen, metalen of kunststof ringen, zomen én ringen of een tunnel. En wist je dat het ook mogelijk is om doeken in contour te bestellen?
 

WERFDOEK HERAS


Bouwhekkens dienen als omheining van een bouwplaats of evenement, maar zijn ook een perfect communicatiemiddel. Bekleed de hekkens met een spandoek met formaat 175 x 335 cm om het zicht te minimaliseren en om de maximale aandacht voor een boodschap te creëren. Wil je een zekere mate van transparantie behouden? Kies dan voor Meshdoek of Flag i.p.v. Banner. Een optimaal eindresultaat creëer je door de bouwhekdoeken te bevestigen met tiewraps.
 

DRANGHEKDOEK


De ideale eyecatcher op ieder festival of evenement: het dranghekdoek met eigen print. Een enkel of dubbelzijdig dranghekdoek is de ultieme manier om een boodschap, afbeelding of print in de spotlights te zetten.

De enkelzijdige variant is standaard voorzien van ringen om de 30 centimeter rondom het hele doek. Bij het dubbelzijdige doek is het dranghek nog steeds makkelijk te verplaatsen door de uitsparingen aan beide zijkanten van het doek.
 

INDOOR BANIER


‘Banier’ is de algemene benaming voor langwerpige doeken. Ze zijn boven tot onder opvallend en een stijlvolle uiting van een boodschap of merk. De indoor banier is een mooie aanvulling op productpresentaties in winkels en showrooms. Je kunt kiezen uit de doeksoorten Flag stof (transparant) of Dekostof (niet doorschijnend)
Alle doeken zijn verkrijgbaar in drie breedtes en in elke gewenste hoogte. Kies een passend ophangsysteem in combinatie met jouw binnenbanier. Dit is een blank houten houder of een robuuste RVS baniersteun.

Kijk ook naar

Anker 1

Bestel uw HERAS werfdoek voor doeltreffende reclame

Aarzel zeker niet ons te contacteren via +32 497 40 20 35 of info@frontloop.be

bottom of page