Perspectief in het kleinste kamertje.


Ook in het toilet mag het best aangenaam vertoeven zijn. De één hangt een verjaardagskalender aan de wand, de ander legt kruiswoordraadsels ter beschikking of stapelt mooie tijdschriften op elkaar. Om deze kleine ruimte te verruimen werden hier de muren in het wit geverfd en bleef er in de kijkrichting één accentmuur over. Omdat de bewoners van dit huis houden van water, werd gekozen voor een foto met een onderwaterzicht (www.shutterstock.com). Deze afbeelding werd full color geprint op posterpapier 200 gr geeft een 'satin' indruk. Met behanglijm werd de poster gekleefd op de beton wand... en plots werd het kleinste kamertje héél erg populair.


#poster #toilet #wandbekleding #print

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Contact

Daalmen 16
9930 Lievegem

+32 497 40 20 35
info@frontloop.be

Nieuwsbrief

Print & Sign

Downloads
Blog
Alles om je beurs te laten slagen

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now