Slapengaan met de ondergaande zon ...


Mijn dochter Alizé houdt van kleur. Niet eender wat, neen. Fuchsia is haar lievelingskleur. Of het nu een lampje, een tapijtje, een kussen of een kadertje is ... fuchsia is the color. Bij de opfrisbeurt van haar slaapkamer koos zij een foto van een zonsondergang aan het strand van Broome in West-Australie (www.shutterstock.com). De foto werd kamerbreed 270 x 350 cm geprint op Airtex textielbehang. Omdat de deurlijsten werden verwijderd kan de foto met medium behanglijm op de gepleisterde wand aangebracht worden. De ruimte werd zo in 1,5 uur omgetoverd in een knusse slaapkamer waar zij kan dromen van grote avonturen in verre landen ... in Fuchsia natuurlijk!


#slaapkamer #print #wandbekleding

8 views0 comments

Recent Posts

See All

Contact

Daalmen 16
9930 Lievegem

+32 497 40 20 35
info@frontloop.be

Nieuwsbrief

Print & Sign

Downloads
Blog
Alles om je beurs te laten slagen

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now