Be Happy bij Wildspirit


Wildspirit is een high-end meubelfabrikant. Met ontwerpen van designers als Alain Berteau, Michael Bihain, Anita Nevens of Borja Veciana pakt Wildspirit uit Knokke-Heist graag uit. Na de verhuis naar een groter pand in 2015 is er ook een uitbreiding in het wagenpark. De Opel Movano vrachtwagen kreeg een stijlvolle maar sobere belettering opgekleefd. De vectoriële outline tekeningen werden met polymere folie op de zwarte autolak aangebracht. Ook de huismascotte Happy mocht achteraan op de laadklep in de hondenmand plaatsnemen.

#vectortekening #sticker

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Contact

Daalmen 16
9930 Lievegem

+32 497 40 20 35
info@frontloop.be

Nieuwsbrief

Print & Sign

Downloads
Blog
Alles om je beurs te laten slagen

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now