top of page

Betere reclame op bedrijfswagens

In het voorjaar komt iedereen buiten. Kijk rondom jou en je ziet dat heel veel bedrijven aandacht besteden aan een verzorgde wagenbelettering. Dit kan zowel met belettering in 1 of meerdere kleuren alsook met volledige fotoprints.

Glazenwasser Mike uit Lovendegem is gespecialiseerd in reiniging van zonnepanelen en hecht veel belang aan een mooie look. Naast bedrukte T-shirts en sweaters bestelt ook hij zijn wagenbelettering met het "sterke Mike" logo bij Frontloop.


decopaints.be uit Ursel is je schilder en decoratiepartner in het Meetjesland en wijde omgeving. Bezoek gerust de vernieuwde winkel in Ursel Dorp en geef een "honk" wanneer je Jan in zijn nagelnieuwe Ford Transit op de weg naar een nieuwe klant tegenkomt.


Voor trouwreportages en live video-streaming kan je ook terecht bij Erkan. Op de site memories4later.be kan je zien wat deze sympathieke cameraman/fotograaf realiseert. Ook hij rijdt graag rond in het Meetjesland met vernieuwde belettering op de bestelwagen.


Voor de lancering van het dealership van Ssangyong deed garagevandekerckhove.be uit Sint-Michiels graag beroep op full-colorprints van Frontloop. Naast het ontwerp en de bedrukking leverden wij ook de applicatie op de wagen feilloos aan. Terug een tevreden klant die met wagenreclame hoge toppen scoort.


Frontloop print & belettering levert snel en piekfijn in orde.

Neem vrijblijvend contact met ons op !

45 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page