Enkel voor wereldreizigers


Wie graag reist, kijkt regelmatig naar de wereldkaart. Om de verre reizen makkelijk te plannen zochten en vonden de bewoners van dit pand in de kelderverdieping een mooie locatie om de decoratieve kaart op te hangen. De wereld hangt nu boven hun voeten. De kaart is full color geprint en vervolgens mat gelamineerd om krassen en eventuele beschadigingen te voorkomen. Vervolgens werd de print gekleefd op een alu-sandwich paneel 3 mm. Op de rugzijde van het paneel monteerden wij afstandshouders zodat geen schroeven of nagels zichtbaar zijn. Ten allen tijde kan de wereldkaart zonder beschadiging van de muur gehaald worden...


#dibond #print #wereldkaart #afstandhouder

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Contact

Daalmen 16
9930 Lievegem

+32 497 40 20 35
info@frontloop.be

Nieuwsbrief

Print & Sign

Downloads
Blog
Alles om je beurs te laten slagen

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now