Grote stickers voor een warme buurt.


In 1215 werd Wessegem, een straat in Ursel met een 8-tal gezinnen, reeds vermeld in de geschiedschrijving. Maar nog steeds zijn de inwoners springlevend. Méér zelfs. Ieder jaar organiseren Mr & Miss Wessegem een 10-tal activiteiten die enthousiast worden opgevolgd: van poëziedag over sneukeltocht en bolling avond tot verkiezingen, ... Na 10 jaar werking werd het tijd om de welkompanelen te vernieuwen. De groepsfoto is genomen in de weide en nadien werden de afwezigen toegvoegd. Wie nu Wessegem binnenrijdt kan er niet meer naast kijken. Wessegem, waar mensen belangrijk zijn !


#sticker #signalisatie

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Contact

Daalmen 16
9930 Lievegem

+32 497 40 20 35
info@frontloop.be

Nieuwsbrief

Print & Sign

Downloads
Blog
Alles om je beurs te laten slagen

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now