Breng het strandgevoel in je keuken !


Wie wil zijn goede vakantieherinneringen niet graag in de buurt ? Een fotokadertje is dan een voor de handliggende oplossing. Maar wie graag in de keuken vertoeft om lekkere gerechtjes klaar te maken weet dat zo'n fotootje al snel in de weg staat ... Voor deze Brugse keuken werd een strandfoto rechtstreeks op een dibondpaneel 3 mm geprint. De afbeelding werd afgewerkt met een matte vloeibare vernislaag die beschermt tegen vuil en krassen, erg handig. Met een PU lijm werd het paneel verlijmd op de gepleisterde wand onder de buffetkast. Zonder boorgaatjes is het resultaat eens zo mooi. Begin alvast maar te dromen.


#wandbekleding #print #strand

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Contact

Daalmen 16
9930 Lievegem

+32 497 40 20 35
info@frontloop.be

Nieuwsbrief

Print & Sign

Downloads
Blog
Alles om je beurs te laten slagen

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now