Wat moet je met goede voornemens ?


Je ziet het overal, die grappige, soms spitsvondige korte teksten in sloganvorm. Ze hebben de bedoeling je aan te zetten jouw voornemens om te zetten in daden. Maar ja, éénmaal je dat tijdschift of weekblad waarin dat tekstje, stond hebt uitgelezen, gaat ook die slogan uit je hoofd. In Zomergem heeft men hiervoor een oplossing bedacht. Schrijf al je voornemens eens uit en stuur dan een mailtje naar info@frontloop.be Wij maken een mooi ontwerp en zetten je voornemens om in kleefletters die op jouw wand kunnen aangebracht worden. Zo wordt je er steeds aan herinnerd. As simple as that.


#kleefletters #wandbekleding #slogan

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Contact

Daalmen 16
9930 Lievegem

+32 497 40 20 35
info@frontloop.be

Nieuwsbrief

Print & Sign

Downloads
Blog
Alles om je beurs te laten slagen

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now