Wie zoekt nog werk ?


Om de voortdurende groei te kunnen bijbenen, zoekt men bij Ramen Blondeel in Eeklo nieuwe medewerkers. Na de herinrichting van de toonzaal werd ook het publicitair paneel ter hoogte van de vlaggemasten aangepakt. De verschillende vacatures worden aan voor- en rugzijde op een dibond paneel bevestigd maar blijven wisselbaar. Dit lichtgewicht paneel is stijf, weersbestendig en is beletterd met de huiskleuren blauw en wit. Woon je in het Meetjesland en heb je zin om in een familiaal en groeigericht bedrijf te werken, ga dan eens langs bij Ramen Blondeel.


#belettering #vacature #dibond #wandpaneel

18 views0 comments

Recent Posts

See All

Contact

Daalmen 16
9930 Lievegem

+32 497 40 20 35
info@frontloop.be

Nieuwsbrief

Print & Sign

Downloads
Blog
Alles om je beurs te laten slagen

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now